STAGIAIR GEZOCHT

STAGIAIR GEZOCHT

Banner website

WIE ZIJN WIJ?

Maktub is een Record Label, Management Agency en een Music Publisher. We zijn een klein bedrijf, waar een hechte, ontspannen  sfeer heerst.  Bij Maktub ben je part of the family. Wij vinden dat kwaliteit boven kwantiteit staat. Er wordt met veel plezier hard gewerkt. We hebben grote waardering voor songwriters en stellen dan ook de belangen voor onze auteurs en componisten altijd voorop. Maktub is sterk internationaal gericht en werkt met auteurs en componisten van over de hele wereld.

Onze auteurs en componisten werken op nationaal én internationaal gebied met onder andere Luis Fonsi, Afrojack, Naaz, Sevdaliza, David Guetta, Yellow Claw, The Opposites, Ronnie Flex en nog veel meer.

WAT GA JE DOEN?

 • Je creëert een social-media strategie waar Kanye nog wat van kan leren en voert deze ook zelf uit
 • Je zorgt ervoor dat onze doelgroep constant op de hoogte is van alle toffe dingen die we doen
 • Je wordt mede verantwoordelijk voor de promotie van onze releases
 •  Je hebt daarnaast een ondersteunende rol, maar komt ook zelf met ideeën/initiatief

WAT BIEDEN WIJ?

Wat krijg je er voor terug? Bij Maktub loop je niet een standaard stage. Maktub biedt je de beste mogelijkheid om binnen te treden in de muziekbranche, waarbij je omgeven bent met professionals. We zitten in het pand met de vriendelijke mensen van Armada Music, AT Bookings, Downtown Publishing en Cloud 9, genoeg netwerkmogelijkheden dus!

Je takenpakket is divers, en je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook is Maktub informeel, flexibel en barst het van creativiteit.

Wij bieden een fijne werkomgeving, die totaal niet formeel is, waarbij we allemaal hart hebben voor de zaak. Je laat zien waar jij goed in bent, en vervolgens ga jij dit uitvoeren. Er is veel vrijheid, waarbij je zelf de verantwoordelijkheid draagt. Ben je ergens goed in? Dan doe jij dat. Verder is Maktub flexibel en barst het van de creativiteit en motivatie.

WIE BEN JIJ?

Je volgt een opleiding in de richting van marketing/communicatie/entertainment/muziek met minimaal HBO denkniveau

 • Je bent de ‘release radar’ in jouw vriendenkring
 • Je kan zowel alles van Taylor Swift als 6ix9ine meezingen. Dit wordt tijdens je interview getest en op Instagram live gestreamed. Nee echt.
 • Je bent in staat het geheel te overzien zonder de details te missen
 • Je stopt niet totdat de klus geklaard is
 • Je spreekt uiteraard vloeiend Nederlands maar je bent ook ijzersterk in het Engels
 • Je kan overweg met programma’s zoals photoshop/illustrator
 • Je bent vet grappig. We moeten wel kunnen lachen op kantoor

INTERESSE?

Herken jij jezelf in dit profiel, dan zien we graag je sollicitatiebrief in combinatie met je CV voor deze stage tegemoet. Deze kun je sturen naar mees@maktub-media.com

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*